Beschikbaarheid en tarieven

Boekingen voor ons huisje aan het Veluwemeer komen via onszelf binnen, maar ook via het park (Bad Hoophuizen). We vermelden hier alle periodes die gereserveerd zijn en je kunt je reservering doorgeven voor een week, midweek of weekend. Vragen? Stuur gerust een mailtje naar karekiet1@visiom.nl.

Tarieven

Je tarief is afhankelijk van de periode waarin je gaat, hoe lang je gaat en het aantal mensen waarmee je komt. Tarieven worden door Droomparken bepaald. Op deze pagina kun je je gegevens invullen om te zien waar je op uitkomt in jouw gewenste periode: https://www.droomparken.nl/badhoophuizen/verhuur/CUB4#verblijf

Wij bieden bij boeking via ons 20% korting op het basis huurbedrag van Droomparken.
Vaste bijkomende kosten zijn € 60 voor schoonmaak en € 22,50 reserveringskosten per boeking, plus per persoon € 16,50 hotelservices (handdoeken, opgemaakt bed). Ook geldt ca. € 1,- toeristenbelasting pppn. Op deze vaste kosten kan helaas geen korting verleend worden.

Praktische zaken

  • Minimale boekingsduur is 3 nachten. In de maand augustus kan alleen per week worden geboekt met aankomst/vertrek op vrijdag of maandag.
  • Wij geven je boeking door aan het park, inclusief de 20% korting op het basis huurbedrag die via ons verleend wordt. Je krijgt van hen de factuur.
  • Boek je het Health Weekend? Dan krijg je van ons een factuur voor het totaalbedrag van € 599 (voor 4 personen all-in) en betalen wij het chalet door aan Droomparken.

Reserveren

Wil je Karekiet 1 reserveren? Vul onderstaand formulier in, dan regelen wij de rest.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen en details:

captcha