Foto’s & beschrijving

Het huisje

Op de website van Bad Hoophuizen vind je een algemene beschrijving van dit type vakantiehuis. Je kunt daar een huisje naar keuze boeken, of met voorkeur Karekiet 1 boeken. Boek je Karekiet 1 via ons, dan geven wij de boeking door aan Bad Hoophuizen. Daardoor hoef je geen bedrag te betalen voor de keuze van dit specifieke huisje en regelen we ook nog eens 20% korting voor je op het basis huurbedrag.

Indeling van ons huisje aan het Veluwemeer

woonkamer
eettafel en keuken
hoofdslaapkamer
tweede slaapkamer
badkamer met douche

Voorzieningen in het huisje

Wij hebben het huisje voorzien van horren voor deuren en ramen. Er is gratis wifi. Daarnaast hebben we het huisje ingericht op de wensen die wijzelf en andere gasten kunnen hebben als je er even helemaal tussenuit bent. Bijvoorbeeld met een stereo-installatie met dvd-speler, cd’s en dvd’s, boeken, spelletjes, haardblokken en zowel een filterkoffie- als een senseo-apparaat.

In de keuken is een kleine combi-oven met magnetron aanwezig, een koelkast, een vaatwasser en een gasfornuis met vier pitten. Uiteraard is al het keukengerei ook aanwezig. We raden je aan om boodschappen mee te nemen van huis (of te halen bij een supermarkt in Nunspeet of Harderwijk). Het assortiment van de parkwinkel is beperkt.

Het huisje aan het Veluwemeer in de lente/zomer  

Het huisje aan het Veluwemeer in de herfst/winter

Ook in herfst en winter is het de moeite waard om een weekend of midweek te komen. Zeker als je rust wilt en ‘buitengevoel’. Met oud & nieuw is het park vol, maar verder is het lekker rustig en ontspannen.